Administratie op orde

Je vindt de administratie bijhouden vervelend of je weet niet goed hoe je het aan moet pakken. Misschien heb je het al een hele tijd niet bijgehouden en je weet nu niet meer waar je moet beginnen.
Er liggen op meerdere plekken in huis papieren of je stopt post altijd meteen in een lade of doos. Je weet precies wat je moet bewaren dus voor de zekerheid bewaar je alles. Als je een factuur of verzekeringspolis nodig hebt, ben je lang bezig met zoeken. Dit kost niet alleen heel veel tijd maar geeft ook veel onrust.

Hoe fijn zou het zijn als je dit weer op orde hebt? Niet meer zoeken naar papieren, geen onrustig gevoel meer als je aan de administratie denkt, het zelf weer bij kunnen houden.

Laat mij je helpen

Samen gaan we jouw huidige administratie uitzoeken en ordenen. Alles komt op tafel en jij beslist wat er weg kan en wat bewaard moet worden. Als dit gedaan is, gaan we wat overgebleven is bundelen op een manier die voor jou logisch is en voor jou fijn werkt (wil je een map met tabbladen, wil je alles digitaal?).

Doordat al je papieren door je handen gaan, zie je meteen of je nog actie moet ondernemen (een factuur die nog gedeclareerd kan worden bij de zorgverzekering, uitzoeken of je wellicht dubbele verzekeringen hebt lopen). Deze acties worden genoteerd en kan je later uitvoeren.

Het resultaat

Het resultaat is een persoonlijk systeem waar je zelf mee verder kan. Je weet nu waar je nieuwe papieren moet opbergen en kan ze ook weer snel terugvinden. Je bespaart uiteindelijk tijd en geld en voelt geen stress of druk meer als je met de administratie bezig gaat.

Wil je aan de slag?

Administratie op orde-pakket
(6 uur)

In 2 sessies van 3 uur help ik je jouw huidige administratie uit te zoeken en te ordenen tot een overzichtelijk geheel dat je weer zelf kan bijhouden.

  • 2 sessies van ieder 3 uur (= 6 uur totaal).
  • inclusief kleine organizing materialen als insteekhoezen, tabbladen etc. 
  • inclusief reiskosten binnen een straal van 15 km rond Zeewolde.

Jouw investering bedraagt € 299,– inclusief BTW.

Administratie op maat
(op offerte)

Heb je naast het ordenen ook hulp nodig met (uitvoerend) regel- en uitzoekwerk?
Of wil je graag dat het hele proces van je administratie ordenen je uit handen genomen wordt? Ik doe het met alle liefde voor je!

In een kennismakingsgesprek bespreken we jouw wensen zijn en kijk ik wat er nodig is en hoeveel tijd daar ongeveer voor nodig is. Dan kan ik je een passend voorstel doen.