5-daagse mailserie

Werken met meer focus

Méér rust, ruimte, overzicht, tijd en energie

Minder afleiding = meer focus!

Volledige concentratie, totale flow…van die momenten waarop je even in een ander universum lijkt te verkeren. Tijd lijkt niet meer te bestaan, de inspiratie gutst uit je poriën en de meest creatieve dingen ontstaan.

Helaas zijn dit soort momenten schaars maar met wat kleine veranderingen werk ook jij dagelijks met meer focus!

Herken jij dit?

Je bent met van alles tegelijk bezig, nog even dit, oja dat moest ook nog! Je wordt gebeld, er komt een mailtje binnen en je hoort de appjes pingen. Aan het eind van je dag vraag je je af wat je allemaal gedaan hebt. Herkenbaar?

Zo glipt er heel veel kostbare tijd door je vingers. Er zijn zó veel afleidingen waardoor je veel minder productief en creatief bent dan je zou kunnen zijn! 

Dat kan echt anders!

Jarenlang heb ik als secretaresse en projectondersteuner gewerkt en heb heel veel ervaring opgedaan met het managen van mijn eigen mailbox, takenlijst en planning, maar ook die van anderen. Zo weet ik dus hoe het is om aan de ‘dienstverlenende’ kant hiermee bezig te zijn en daarnaast heb ik er ervaring hiermee als ondernemer.

Ik beken; ik ben megasnel afgeleid. Altijd een hoofd vol gedachten en ik ben heel gevoelig voor piepjes, pingetjes en pop-ups (beetje HSP en ADD maar 🙂).
Om met meer focus te kunnen werken ben ik veel afleiding gaan uitschakelen en heb ik mezelf routines aangeleerd die het werk eenvoudiger en makkelijker maken.
Deze praktische tips heb ik voor je gebundeld in een 5-daagse mailserie.

Lijkt het jou ook fijn om geconcentreerd te kunnen werken? Zodat je productiever en creatiever bent en meer rust ervaart tijdens het werken? 

Professional organizer opruimcoach

Vraag de gratis mailserie aan >>>

focus

Wat levert het op?

Schrijf je gratis in voor mijn mails met tips over structuur, rust, ruimte en overzicht en ontvang als cadeautje de 5-daagse mailserie in je mailbox: 

Wat komt er in de mailserie aan bod?

0
Afleiding
0
Multitasken
0
Werkplek
0
Documenten
0
Mailbox
"Dank je wel voor de tips. Ik merk dat het me steeds beter lukt om me langere tijd achter elkaar kan concentreren. Een hele verbetering."
Annemiek

<< om de mailserie aan te vragen

Scroll Up