5-daagse - Meer focus door rust in je hoofd en werk

Je hebt het druk. Druk met van alles; je werk, gezin, vrienden, sporten, hobby’s en social media. En dan noem ik alleen nog maar de ‘leuke’ dingen 😉

Maar heb je het ook echt heel erg druk? Of laat je kostbare tijd door je vingers glippen? Er zijn zó veel afleidingen waardoor je veel minder productief en creatief bent dan je zou kunnen zijn! 

Wil je meer rust in je hoofd en in het werken zodat je met meer focus kan werken? Waardoor je veel productiever en creatiever wordt?

Je ontvangt 5 dagen lang om 8 uur ‘s ochtends een mail met daarin tips en een korte opdracht. Het kost je per dag ongeveer een half uurtje om aan de slag te gaan. De tips zijn snel en eenvoudig toe te passen en je hebt meteen resultaat 🙂.

Vul hier je gegevens in om je aan te melden:

Jouw gegevens worden nergens anders voor gebruikt dan het toesturen van de mails. Lees de privacyverklaring om te zien hoe er met jouw gegevens wordt omgegaan.

Je zit niet vast aan een nieuwsbrief, mocht je meer tips en inspiratie willen ontvangen dan kan je je later aanmelden voor de inspiratiemails.