ONLINE Organizingtraject

In het online organizingtraject help ik jou op afstand bij het opruimen van jouw huis. Dit kan door te videobellen met elkaar, via je laptop, tablet of telefoon zolang er een camera en microfoon op zitten (via WhatsApp, Facetime (iphone), Skype of Zoom; wat jouw voorkeur heeft).

Jij bepaalt waar je aan wil werken; welke ruimtes in jouw huis aangepakt moeten worden. Omdat het op afstand is voer jij zelf de opruimklussen uit. Ik begeleid je hierbij met instructies en stappenplannen in de online lesomgeving en daarnaast hebben we intensief contact tijdens video-belafspraken.

Het is een individueel traject waarbij je persoonlijke begeleiding krijgt. Tijdens de video-belafspraken krijg je advies en tips die specifiek op jouw situatie van toepassing zijn. Tussen de videobel-afspraken door ga je zelfstandig aan de slag en kan je jouw vragen stellen via mail of Whatsapp en foto’s delen van jouw vorderingen. Dit houden we samen bij in een logboek.

Daarnaast krijg je toegang tot een online lesomgeving; hierin vind je uitleg, instructies, stappenplannen en checklists die je op ieder gewenst moment kan bekijken.

Het resultaat en de voordelen van een online traject

 • Een (groot) deel van je huis is oprgeruimd.
 • Je hebt geleerd hóe je makkelijk opruimt zodat je het ook bij kunt houden.
 • Je kunt opruimen wanneer het jou uitkomt.
 • Doordat je een traject aangaat heb je een stok achter de deur.
 • Je bent veel zelf aan de slag en leert daardoor sneller je eigen opruimenmanieren en voorkeuren aan.

Dit traject is echt iets voor jou als...

 • je nu écht toe bent aan verandering in huis.
 • je nieuwe routines en gewoontes aan wil leren.
 • je graag persoonelijke begeleiding krijgt om maximaal resultaat te boeken.
 • je een stok achter de deur wil om vol te houden en het af te maken.
 • je bereid bent er tijd en energie in te stoppen.
 • je het niet erg vind om te videobellen en te mailen.

De opbouw van het traject

> Opruimplan maken
De eerste afspraak die we hebben is de intake. Hierin maken we jouw persoonlijke opruimplan. Ter voorbereiding hierop lees je de instructies in de lesomgeving en doe je de voorbereidende opdrachten. Hierin stel ik je alvast een heleboel vragen zodat je na kunt denken over jouw wat je wil opruimen in huis, wat jouw doelen zijn en wat je wil bereiken.
Dit geven we vorm in een plan zodat je gedurende de weken heel helder hebt waar je mee aan de slag gaat.
We plannen de videobel-afspraken in zodat die vast vastliggen en je vaart blijft houden. Ga je sneller dan gespland dan kan dit natuurlijk aangepast worden en ga je langzamer ook. We bepalen hoe we het logboek delen een hoe we tussen de afspraken contact onderhouden.

 

> Videobel opruimafspraken (1 tot max. 1,5 uur)
Een opruimafspraak gaat via video-bellen. Hierin kijk ik met jou mee en maken we ‘samen’ de start. Ik help je op weg en je kunt je vragen stellen.
Het logboek wordt ingevuld met aandachtpunten uit de afspraak en het huiswerk zodat je verder zelf aan de slag kunt gaan.

 

> Contact tussen de videobel opruimafspraken
Wat je ervaart, wat je leert en hoe het gaat etc. noteer je in het logboek. Ook voor- en nafoto’s of van tussenstappen kan je hierin verwerken. Dit deel je met mij. Als je niet weet hoe je verder moet dan kan je ook contact opnemen via mail of WhatsApp.

 

> Aan het eind 
Aan het eind van het traject kijken we of je tevreden bent met wat er nu opgeruimd is. Misschien ben je minder ver gekomen dan gehoopt en wil je het traject verlengen. Daar maken we dan afspraken over.

Praktisch

Het organizingtraject omvat:

 • Voorbereiding via vragen en opdrachten in de online lesomgeving.
 • Een afspraak om jouw opruimplan te maken via video-bellen.
 • 4 opruimafspraken via video-bellen van elk 1-1,5 uur per keer (tussen deze afspraken zit minimaal 1 week).
 • Tussen de afspraken in mag je jouw vragen stellen via mail/WhatsApp.
 • Een logboek waarin foto’s van je voortgang deelt, hoe het gaat, wat je lastig vind etc.
 • Toegang tot de online lesomgeving waarin je 24/7 toegang hebt tot uitleg, instructies, stappenplannen en checklists.

Jouw investering voor dit online organizingtraject is € 397,- inclusief BTW.

Tussen de opruimafspraken zit minimaal 1 week zodat jij tijd hebt om aan de slag te gaan. Je kunt de afspraken uitspreiden over maximaal 6 maanden, je blijft ook 6 maanden toegang houden tot de online lesomgeving.

Meld je hier aan

Als je je aannmeld, onvang je een factuur via de mail. Zodra deze voldaan is, krijg je toegang tot de online lesomgeving en plannen we de eerste afspraak in om jouw opruimplan te maken.