Opruimen

Spullen in huis opruimen en ordenen

Méér rust, ruimte, overzicht, tijd en energie

Herken je dit?

Is opruimen bij jou spullen verplaatsen? Het zoveelste stapeltje maken van slingerende spullen omdat de kasten vol zijn? Of prop je nóg meer spullen in overvolle kasten zodat het in ieder geval opgeruimd lijkt?
Past het speelgoed van de kinderen niet meer in de speelgoedkist omdat ze zóveel hebben? Liggen je hobbyspullen ergens in je hobbykamer…maar op welke stapel of in welke kast ookal weer? 
Is het elke dag drama om de kinderen weer met de juiste spullen naar school te krijgen omdat het steeds ergens anders ligt?

 

Probeer je al heel lang om je huis opgeruimd te krijgen? Zie je er als een berg tegenop om überhaupt te beginnen? Of ben je al vaak begonnen maar lukt het je niet om het af te maken? En misschien de ergste van allemaal; je bent al vaker vol goede moed begonnen maar is het huis binnen no-time weer in dezelfde staat als vóór jouw opruimactie?

Niet iedereen is van nature gestructureerd. En niet iedereen heeft geleerd om op te ruimen. Het is dus helemaal niet gek als het je niet lukt zoals je zou willen. Het goede nieuws is dat je het wel kunt leren! 

Laat mij je helpen

Als opruimcoach kan ik je helpen bij het opruimen van jouw huis zodat het weer fijn is om thuis te zijn en een plek is waar je tot rust kunt komen:

Ik help jou dit stapsgewijs aan te pakken. Om je een manier van opruimen te leren die bij jou past en die je zelf kunt volhouden. Jouw wensen en mogelijkheden staan daarin altijd centraal.

Ik verplicht je nooit om dingen weg te doen; jij beslist en jij bepaalt het tempo. Wel denk ik met je mee en geef je tips, help je tot keuzes te komen die voor jou goed voelen en ik zorg voor de structuur in het proces.

'Rommel' is een opeenstapeling van uitgestelde beslissingen

Het resultaat

Het resultaat is een opgeruimd huis waarin spullen een vaste plaats hebben. Waar elke ruimte gebruikt kan worden waarvoor hij bedoeld is. Dat je niet meer hoeft te zoeken naar spullen te zoeken en dat opruimen veel sneller gaat.
Dit bespaart jou tijd en energie en jouw huis is weer een plek waar je je thuis voelt je en waar je tot rust kunt komen.

Zo kan ik je helpen

Opruimcoaching bij jou thuis

Ik kom bij jou thuis en help je met opruimen. Na elke opruimsessie ben je een heel eind opgeschoten en je ziet direct resultaat.
Ik ben jouw stok achter de deur; als ik er ben motiveer ik je om aan de slag te gaan. Als je dat fijn vind, neem ik spullen die je niet wil houden. Dan is 't maar weg.

Opruimhulp via videobellen

Thuis aan de slag met persoonlijke (online) begeleiding.
Je krijgt persoonlijke hulp, motivatie en ik ben graag jouw stok achter de deur op afstand.

Tussen de videobel-afspraken door ga je zelf aan de slag met huiswerkopdrachten. Je voortgang hou je bij in een logboek.

Plan een vrijblijvend intakegesprek in

Ervaringen van anderen

"Het was een hartelijk kennismaking met Femke Bosma, we liggen elkaar wel. Beide zijn we ook in het creatieve vak bekend, dus voelde ik meteen begrip voor een ietwat chaotische en impulsieve leefstijl. Opruimstijl. Niet-opruimstijl. Op alle fronten bleek Femke behulpzaam te kunnen zijn als opruimcoach; praktisch gezien bij het sorteren, verplaatsen en weggooien van spullen; organisatorisch gezien bij het herindelen van een kast voor administratieve rompslomp, en emotioneel gezien bij het wegdoen van spullen voor het verwerken van een scheiding."
Gonny
"Femke heeft me super goed geholpen met het ordenen van het speelgoed. Nu kunnen de kids hun spullen weer vinden! Heel blij mee!"
Monique Zwarts

Structurista Organizing

Femke Bosma is professional organizer en helpt jou structuur aan te brengen in je werk en in je huis. Zodat je meer rust, ruimte, overzicht tijd en energie krijgt.

Femke Bosma – Zeewolde (Flevoland)
hello@structurista.nl
06 – 44 87 85 37

KvK 68778430
BTW-id NL002028548B93

Stuur een bericht of stel je vraag

Aangesloten bij

NBPO

Ik ben aangesloten bij de NBPO (Nederlandse beroepsvereniging voor Professional Organizers) als aspirant-lid.

 

Volg Structurista op

Scroll Up