Femke Bosma - professional organizer

Over Structurista

Professional Organizer - structuurcoach - opruimcoach

Ik ben het gezicht achter Structurista; mijn naam is Femke Bosma. Ik ben Professional Organizer, echtgenote en uitlater van 2 honden.

‘Barista’, ‘fashionista’ en ‘techionista’… zo bedacht ik voor mijzelf de term ‘structurista’ omdat dit samenvat wat ik graag doe: structureren, analyseren, de rode draad ergens in zien, opruimen, organiseren en (werk)processen makkelijker maken 🙂

Deze passie zet ik heel graag in om jou te helpen bij fijner werken en fijn wonen.

Thuis in Zeewolde - Flevoland

Je vind me dagelijks in het bos om te wandelen met de honden. Rondom Zeewolde, bij Harderwijk of op een nieuwe plek. Een heerlijke manier om tot rust te komen en mijn hoofd leeg te maken. 

opruimcoach in Zeewolde
Femke Bosma Zeewolde

Ik hou van lezen, Netflixen (spannende Scandinavische en Engelse series zijn favoriet) en ik weet sinds kort dat ik het heerlijk vind om de tuin mooi te maken. Het bijen- en vlinderhoekje is prachtig!

Verder: 

  • kan je me opvegen bij Jochem Meijer, Ronald Goedemondt en Draadstaal.
  • mag je me ‘s nachts wakker maken voor Van Dobben groentekroketten.
  • jaren ’90 rockmuziek is nog steeds onovertroffen 😎. 
Professional organizer Zeewolde

"Identify the essential,
eliminate the rest"

Leo Babauta

Mijn achtergrond

Multipassionate

Het heeft mij veel tijd gekost om uit te zoeken wat qua werk echt bij mij past. Inmiddels weet ik dat ik een 'multipassionate' ben zoals dat zo mooi heet; ik heb vele interesses en vind het leuk om verschillende dingen te doen.
Zo heb ik, om mensen te kunnen helpen, Creatieve Therapie beeldende vormen gestudeerd. Een mooie mix van psychologie en creativiteit.
Daarna heb ik ruim 10 jaar gewerkt als secretaresse, management assistent en projectondersteuner. Het organisatietalent dat ik van nature bezit, heb ik daarin nog verder ontwikkeld.

achtergrond Femke Bosma
vrijheid

Professional organizer

De laatste jaren begon ik langzaam te beseffen dat ik iets miste. Ik wilde zélf ook weer mensen helpen met waar ik goed in ben.
Bij toeval kwam ik toen de Nederlandse Beroepsvereniging voor Professional Organizers tegengekomen. Er bleek een beroep te bestaan waarin ik al mijn kwaliteiten kwijt kan én andere mensen kan helpen!
Er ging een wereld voor me open en ik heb de opleiding tot organizer gevolgd bij de beroepsvereniging NBPO.

Dit vind ik belangrijk

Méér door minder

We 'moeten' tegenwoordig zo veel. Of maken we ons dat zelf wijs.
Vraag jezelf eens af wat écht belangrijk voor je is. Waar wordt je blij van?
Als je duidelijk weet wat voor jou belangrijk is dan kan je ervoor kiezen om minder tijd en energie te stoppen in minder belangrijke zaken. Zo ontstaat er door 'minder' van het een, 'meer' ruimte voor het ander.

Structuurcoach Zeewolde Flevoland

Alles is energie

Ik geloof dat alles energie is. Gedachten en emoties zijn energie en zo zijn (of hebben) 'dingen' ook energie. Hoe je omgaat met je dingen kan een spiegel voor je zijn.
Het loslaten van dingen werkt door op dieper niveau dan het tastbare. Het doet iets met je; het geeft lucht en maakt je lichter. Alsof je door los te laten jezelf ook op emotioneel en spiritueel niveau bevrijd wordt van emoties die eraan vastzitten.

Aangesloten bij de NBPO

NBPO

Ik ben aangesloten bij de NBPO (Nederlandse beroepsvereniging voor Professional Organizers) als aspirant-lid, bekijk hier mijn profiel.

En ik werk volgens de Beroepscode van de beroepsvereniging. Dit houdt in dat ik discreet en respectvol omga met de mensen, situaties en spullen die op mijn pad komen. Het werken naar een oplossing is het doel, zonder dat ik oordeel.

Jouw gegevens en informatie behandel ik discreet en deel ik niet met anderen tenzij daar een reden voor is en jij mij daar toestemming voor geeft.

Wil je kennismaken?

Wil je meer weten of mij inschakelen?
Ik kom graag langs om kennis te maken; via beeldbellen kan dit natuurlijk ook!

Femke Bosma – Zeewolde (Flevoland)
hello@structurista.nl
06 44 87 85 37

Scroll Up