Kom je vaak tijd tekort, moet je je bijvoorbeeld iedere ochtend haasten? Heb je diverse to-do-lijstjes maar kom je er niet toe de taken allemaal uit te voeren? Ben je bezig met een project of opdracht maar lukt het je niet dit planmatig aan te pakken? Werk je met Outlook maar kan je er niet zo goed mee overweg? Moet of wil je volledig digitaal werken en kost jou dit veel tijd omdat je steeds documenten moet zoeken?

 

Hoe fijn zou het zijn als je een overzichtelijke dag-/weekplanning hebt?
Je jouw werk en doelen reëel en overzichtelijk ingepland hebt? Je leert omgaan met digitaal werken en vertrouwd raakt met de mogelijkheden van programma’s als Outlook op een manier die bij jouw werkzaamheden past?

Laat mij je helpen!

Hoe we komen tot een planning, dagindeling of werkwijze is afhankelijk van jouw situatie en wensen.

Ik zal je vragen zo veel mogelijk te vertellen of te laten zien over wat jij op een dag doet, privé of qua werk. Wat en hoe zou je willen? Aan de hand van deze informatie gaan we samen brainstormen hoe dit in te passen is in een handige dag-/weekplanning voor thuis, op het werk of voor een project.

Dit kan heel praktisch zijn; bijvoorbeeld het maken van een lijst van wat jij iedere dag klaar moet zetten om ’s ochtends zo ontspannen mogelijk de deur uit te komen. Daarnaast kan ik je helpen om grotere taken/projecten handig op te delen in kleine(re) delen en deze in je agenda in te plannen. Bijvoorbeeld de huishoudplanning.

Wil je beter om leren gaan met digitaal werken en je planning hierin? Dan neem ik met jou door wat jouw takenpakket inhoudt en hoe jouw huidige werkwijze is. Aan de hand daarvan kan ik helpen je de mogelijkheden van de programma’s te benutten die voor jou van toepassing zijn en een werkwijze te zoeken die beter aansluit bij jouw werk en efficiënter is.

 

Resultaat

Het resultaat is overzicht in je tijd, taken en planning op een manier die bij jouw situatie past. Hierdoor ervaar je meer rust en ben je effectiever!

Dat wil ik! Neem contact met mij op

 

Send message