Structuur-traject

Structuur in jouw werk(processen) en praktijk

Méér rust, ruimte, overzicht, tijd en energie

Je bent therapeut of coach. Je bent je praktijk aan het opstarten of je bent al een tijd bezig en je praktijk is (in korte tijd) flink gegroeid. Misschien ben je met het traject bezig om je diensten vergoed te krijgen door de zorgverzekering.

Herken je dit?

Dat kan anders!

Het overzicht kwijt zijn, of je geleefd en gestrest voelen is vreselijk! Dat is helemaal niet nodig!!

Jij hebt een vak geleerd. En helaas leer je tijdens je opleiding niet (of heel beperkt) hoe je jouw praktijk effectief runt. Hoe je je (cliënt)administratie opzet en overzichtelijk houdt, hoe je je mailbox makkelijk bijhoudt en hoe je alle bijkomende taken die als ondernemer óók op jouw bordje komen allemaal managet.

Heel logisch dus dat je bij het opzetten van jouw praktijk, of bij groei of nieuwe eisen aan jouw praktijk overweldigd kan raken. 

Ik help je graag om daar verandering in te brengen! Je hoeft het niet alleen te doen.
Met mijn hulp krijg je jouw werk snel weer op de rit en krijgt jouw praktijk een solide basis waar je op verder kunt bouwen. 

Hoe zou het zijn als...

Lijkt dat je fijn?

In het Structuur-traject help ik jou van begin tot eind om weer lekker te kunnen werken en om jouw praktijk goed neer te zetten.

Ik help je eerst om jouw werksituatie en manier van werken inzichtelijk en overzichtelijke te maken. Daarna help ik je om jouw werk op een voor jou zo prettig mogelijke manier te organiseren en uit te voeren. Ik help je bij het je eigen maken van nieuwe methoden, systemen en bij het aanleren van efficiëntere werkgewoontes.

Kortom; altijd overzicht hebben, relaxter werken en daardoor weer rust in je hoofd hebben?
Ik help je hierbij, op een manier die het best bij jouw werk en voorkeuren past.
Je leert dit dus zelf, herpakt de controle en zet de basis waarop je weer verder kunt bouwen!

Mijn ervaring

Ik ben opgeleid tot Creatief therapeut (vaktherapeut) Beeldende vormen aan de Hogeschool van Utrecht. Ik weet dus wat het is om therapeut te zijn en wat daar qua administratie en praktijkvoering bij komt kijken.

Daarnaast ben ik ook opgeleid tot managementassistent bij Schoevers. Jarenlang heb ik als secretaresse en projectondersteuner gewerkt en heb heel veel ervaring opgedaan met het managen van mijn eigen mailbox, takenlijst en planning, maar ook die van anderen. Zo weet ik dus hoe het is om aan de ‘dienstverlenende’ kant hiermee bezig te zijn. 

En als laatste ben ook ik ondernemer. Ik weet hoeveel taken er ineens op je bordje komen als je start met je eigen bedrijf.

Als professional organizer zet ik al mijn kennis en ervaring in in om jou te helpen en om van jouw praktijk een goed geoliede machine te maken. Zodat je weer met overzicht, rust en plezier werkt!

Professional organizer opruimcoach

Dit levert het traject je op

Zo gaan we aan de slag

Ervaringen van anderen

Dit maatwerktraject bevat:

Gun jezelf ook overzicht in je
werk en rust in je hoofd

Scroll Up