Thuis

Jouw huis en leven weer op orde krijgen

Méér rust, ruimte, overzicht, tijd en energie

Herken je dit?

Jouw huis is vol, te vol. Het is nooit echt opgeruimd en overal liggen spullen die nog opgeruimd moeten worden. Maar waar? Kasten en lades zitten vol en je weet daardoor niet meer waar je moet beginnen.

De administratie is al een tijd niet bijgehouden en post en documenten liggen in meerdere kasten of lades. Je bent regelmatig veel tijd kwijt met zoeken naar documenten en vergeet daardoor ook om rekeningen te betalen. Dat geeft stress.

Je schaamt je eigenlijk voor je huis als er er mensen op bezoek komen. Je hebt al zó vaak een poging gewaagd om het zelf op te ruimen maar het lukt je niet. Of je maakt een beginnetje en het is al snel weer bij het oude. Je wilt het zo graag anders.

Dan is het nu tijd om hulp in te roepen! 

Het is namelijk helemaal niet gek dat het jou niet alleen lukt. Daar hebben veel meer mensen moeite mee, maar daar lopen we nou eenmaal liever niet mee te koop. Best een beetje gek want je hoeft je daar wat mij betreft helemaal niet voor te schamen. Niet iedereen is van nature heel gestructureerd. En we hebben ook niet allemaal leren opruimen als kind. Misschien vonden jouw ouders dat ook lastig. 

Het goede nieuws is dat wel iedereen kan leren om meer structuur aan te brengen en op te ruimen! Als professional organizer kan ik jou daarbij helpen.

We kijken ook waaróm jij het lastig vindt om op te ruimen zodat ik je gericht kan helpen. Op een manier die bij jou past zodat je het vol kan houden als ik weer weg ben. 
We ruimen samen op, zoeken vaste plekken voor jouw spullen en brengen jouw administratie weer op orde. Dat geeft ruimte in huis en een gerust gevoel.

Opruimen kost minder tijd
dan zoeken

Hierbij kan ik je helpen

Als Professional Organizer (ook wel opruimcoach of structuurcoach genoemd) help ik jou bij het aanbrengen van (meer) structuur en overzicht in huis. Zodat je huis weer een fijne plek wordt waar je graag bent en waar je tot rust kan komen.

Opruimen en ordenen van spullen in huis. (Her)indelen van ruimtes en kasten. Verminderen van spullen.

hulp bij opruimen thuis

Hulp bij het opruimen vóór een verhuizing. Verkoopklaar maken van een woning. Hulp bij de planning en regelwerk.

hulp bij verhuizen

Het uitzoeken en op orde brengen van jouw (digitale) administratie zodat je er zelf weer mee verder kunt.

grip op je administratie

Professional organizer?

Ben je nog niet bekend met wat een professional organizer voor je kan betekenen? 

Kijk dan hier het filmpje dat de beroepsvereniging NBPO, waarbij ik ben aangesloten, heeft gemaakt:

Ervaringen van anderen

"Het was een hartelijk kennismaking met Femke Bosma, we liggen elkaar wel. Beide zijn we ook in het creatieve vak bekend, dus voelde ik meteen begrip voor een ietwat chaotische en impulsieve leefstijl. Opruimstijl. Niet-opruimstijl. Op alle fronten bleek Femke behulpzaam te kunnen zijn als opruimcoach; praktisch gezien bij het sorteren, verplaatsen en weggooien van spullen; organisatorisch gezien bij het herindelen van een kast voor administratieve rompslomp, en emotioneel gezien bij het wegdoen van spullen voor het verwerken van een scheiding."
Gonny
"Femke heeft me super goed geholpen met het ordenen van het speelgoed. Nu kunnen de kids hun spullen weer vinden! Heel blij mee!"
Monique Zwarts

Structurista Organizing

Femke Bosma is professional organizer en helpt jou structuur aan te brengen in je werk en in je huis. Zodat je meer rust, ruimte, overzicht tijd en energie krijgt.

Femke Bosma – Zeewolde (Flevoland)
hello@structurista.nl
06 – 44 87 85 37

KvK 68778430
BTW-id NL002028548B93

Stuur een bericht of stel je vraag

Aangesloten bij

Ik ben aangesloten bij de NBPO (Nederlandse beroepsvereniging voor Professional Organizers) als aspirant-lid.

Volg Structurista op

Scroll Up