Wil je jouw huis in de verkoop zetten maar geeft de huidige staat potentiële kopers geen goede eerste indruk? Komt de verhuizing in zicht en weet je niet waar je moet beginnen met het regelwerk? Ben je al een tijdje geleden verhuisd maar staan er nog steeds verhuisdozen omdat je niet goed weet waar je de spullen daaruit moet laten?

 

Verhuizen vraagt veel tijd en planwerk. Zeker naast je werk en andere bezigheden kan dit erg pittig zijn. Tijdig beginnen is aan te raden, eigenlijk al als je je huis in de verkoop gaat zetten. Je kan dan starten met het maken van een actielijst met alles daarop wat geregeld moet worden en planning. Daarnaast kan je alvast praktisch in huis aan de slag door op te ruimen wat niet meeverhuisd zal worden. Ook kan je al inpakken wat ‘in de weg staat’ als potentiële kopers jouw woning komen bezichtigen.

Laat mij je helpen!

Het is aan te raden om kritisch te kijken wat je wel/niet mee wilt nemen naar je nieuwe huis, zéker als je kleiner gaat wonen. Gebruik je spullen niet meer of past iets niet meer bij je? Dit is hét moment kasten te openen en al je spullen te bekijken. Hier kan ik je bij helpen en zonodig pakken we tijdens dit proces al het nodig in; dan is het maar gedaan.

Ik kan je helpen aan een hele uitgebreide checklist waarop praktisch alles staat wat geregeld moet worden in en voor jouw huidige en de nieuwe woning, voor het verhuisproces zelf en hoe dit handig is in de tijd. Daarnaast kan ik je helpen de praktische zaken te regelen; bijvoorbeeld het regelen van verhuisdozen, offertes aanvragen bij verhuisbedrijven, een planning maken en het doorgeven van adreswijzigingen.

Ook kan ik helpen met het maken van een nieuwe indeling voor het nieuwe huis en het uitpakken van dozen zodat je snel weer helemaal op orde bent. Uiteraard bespreken we wat jouw specifieke wensen zijn en hoeveel ondersteuning jij graag wilt hebben.

 

Het resultaat

Een gerust gevoel, overzicht en tijdwinst doordat je tijdig met de grote voorbereidingen begonnen bent. Dit resulteert in een verhuizing die soepel verloopt en waarin alles goed geregeld is.

Dat wil ik! Neem contact met mij op

 

Versturen maar!