VIP-dag: In 1 dag de controle terug over jouw mailbox, agenda en to-do-lijstjes

Misschien herken je het wel; op je bureau ligt een agenda, je hebt notitieboekjes en slingerde post-it’s met daarop allemaal taken die gedaan moeten worden. Vervolgens heb je op je computer nog een digitale agenda en een takenlijst waar je nog iets mee moet doen. De e-mails blijven binnenstromen en je probeert ook te onthouden wat je vandaag allemaal nog moet doen.

Doordat je geen overzicht meer hebt, kan je je stuurloos voelen. Dit geeft onrust en stress, je werkt kost je veel meer tijd dan nodig is en je voelt je vaak veel drukker dan daadwerkelijk het geval is. Zonde, dat kan anders!

Het overzicht in het werk terug en weer rust in je hoofd

Stel je eens voor hoe fijn het zou zijn als:

Kortom; je hebt het overzicht en de controle terug en dat geeft rust in het werken en rust in je hoofd.

VIP-dag

Tijdens een VIP-dag begeleid ik jou individueel, zodat we helemaal in kunnen zoomen op jouw situatie. Zo haal je er het maximale uit.
In 1 dag leer ik jou om op een hele makkelijke en efficiënte manier te gaan werken met je e-mail, agenda en to-do-lijsten. Dit kan je zowel zakelijk als privé toepassen…de rest van je leven!

Naast dat ik jou dit leer, heb je aan het eind van de dag ook een heel concreet opgeruimd resultaat. 

Resultaat

Jouw investering

Investeer in jezelf door weer de touwtjes in handen te nemen. Het is een eenmalige investering waar je je leven lang plezier van hebt!

Daarvoor krijg je:

Boek jouw VIP-dag

Wil jij dit ook? Boek dan een VIP-dag!

Via de online agenda kan je direct jouw VIP-dag inplannen.

Je ontvangt meteen een bevestiging en ik neem zo snel mogelijk contact met je op over de details.

Wat anderen zeggen

* Jou dit in 1 dag leren is mogelijk als jouw e-mail en agenda goed zijn ingesteld op je computer en je basiskennis hebt van omgaan met de computer. Als je je aanmeld zal ik je daar wat vragen over stellen. Mocht je deze ervaring nog niet hebben of heb je hulp nodig met het instellen van je e-mail dan help ik je daar heel graag mee! Dit past alleen niet binnen de 8 uur.